Nejlepší sodobar pro vaše podnikání

04.03.2019 17:55

Sodovka je dnes už standard. Pokud vlastníte hospodu, víte, že nakupování balených vod pro vás není tím pravým řešením. Klasická sifónová láhev, jakou si na piknik brala naše babička, vám během obědové špičky také moc nepomůže. Vy potřebujete pořádný výrobník sodovky! Pořádný sodobar! A my ho pro vás máme, stačí si vybrat. A najdeme řešení pro každého, pro malou kavárnu, i pro velkou firmu.

Ekologii zdar! Aneb šetříme svoje rozpočtyPitný režim pro zaměstnance

Mají víc výhod, než si myslíte. Pořízením výrobníku sody odpadne nakupování a vláčení plastových lahví. Ušetříte nejen své svaly, přírodu, ale také finance, protože litr vychlazené sodovky bude stát kolem 50 haléřů. Takovou cenou se nemůže pochlubit žádná balená voda. 

Pákový sodobarDruhy sodobarů 

Velké výrobníky sody zajistí pitný režim pro velkou firmu – jak pro zaměstnance, tak pro čekající zákazníky. Sodobary jsou nenáročné a samoobslužné. Do firemní kuchyňky doporučujeme vybírat z kohoutových nebo tlačítkových systémů. U kohoutových si sami regulujete množství načepované sodovky, ty tlačítkové napustí do kelímku přesně nastavené množství. Sloup pro Samba

Hospody a restaurace s velkým barovým pultem ocení praktické vestavné sodobary. Výrobník je uložen pod barem a na pracovní linku je vyvedena pouze baterie, ze které si obsluha dle libosti čepuje chlazenou sodovku.  

Užitečný elegán

Jsou nejen praktické, ale neurazí ani vaše estetické cítění. Kohoutové výrobníky Lima (ve variantě s jedním nebo dvěma kohouty) mají jednoduchý nadčasový design s nerezovou povrchovou úpravou. Výrobník můžete umístit přímo na stůl, nebo na stůl pro sodobary Lima, který v sobě skryje veškeré příslušenství. 

Tlačítkový výrobník Samba připraví až 35 litrů chlazené sodovky za hodinu. Vybírat navíc můžete ze 4 typů intenzity sycení. Celý přístroj v elegantním nerezovém provedení můžete rovněž propojit se sloupovým podstavcem

Profi gastroCo je potřeba k zapojení? 

Především přístup k vodovodnímu řadu, přičemž tlak vody a její kvalita musí splňovat požadavky konkrétního přístroje. Další součástí výbavy výrobníku sody je tlaková láhev na plyn CO2, která mění obyčejnou vodu na bublinkovou.

Poslední požadavek je připojení k elektrické síti, přičemž zásuvka by z bezpečnostních důvodů měla být minimálně 1,5 m od vlastního výrobníku. Veškeré náhradní díly najdete v naší nabídce a s instalací se na nás můžete rovněž obrátit. 

Nejen sodu, umím i limonádu!

Chcete si pořídit sodobar do své restaurace? A co kdyby výrobník dokázal vyrobit nejen sodovku, ale také limonádu ze sirupu? A hned několik příchutí najednou? Takovému šikovnému přístroji se říká post-mix. My o těchto výrobnících míchaných nápojů něco víme, protože je vyrábíme už od roku 1995. Například náš model VERMA 4SD New stáčí až 6 nápojů. Letní sezóna se bez něj prostě neobejde. 

Na sodobary jsme zkrátka esa. Pomůžeme i vám vybrat ten pravý pro vaše podnikání. Tak se nám ozvěte!

 

Zaujala vás možnost mít vlastní sodobar? Stačí se ozvat!

*
*
*